• 1 rok záruka
  • Bazar
  • Bez krabice a manuálu

"Disney Cars" pro Nintendo DS je závodní hra založená na populárním animovaném filmu "Auta" od Disneyho a Pixaru. Hra nabízí hráčům možnost zažít dobrodružství s Bleskem McQueenem a dalšími oblíbenými postavami z filmu.

Hlavní rysy hry "Disney Cars" zahrnují:

  1. Závodní režim: Hráči mohou závodit na různých tratích inspirovaných filmem, jako je Radiator Springs a další ikonické lokace. Každá trať nabízí unikátní prostředí a výzvy.

  2. Hratelné postavy: Hráči mohou ovládat různé postavy z filmu, včetně Bleska McQueena, Matera, Sally a dalších. Každá postava má své vlastní speciální schopnosti a styl jízdy.

  3. Mód příběhu: Hra obsahuje příběhový mód, který následuje události z filmu a umožňuje hráčům prožít klíčové momenty. Hráči plní různé úkoly a mise, aby postupovali ve hře.

  4. Minihry: Kromě hlavních závodů hra nabízí také různé minihry, které přidávají další zábavné prvky. Tyto minihry mohou zahrnovat různé výzvy a úkoly mimo hlavní závodění.

  5. Multiplayer: Hra podporuje multiplayer mód, který umožňuje hráčům soutěžit proti svým přátelům prostřednictvím lokální bezdrátové sítě. Tento mód přidává konkurenční prvek a zvyšuje znovuhratelnost hry.

  6. Vylepšení a odemykání: Hráči mohou během hry získávat různé vylepšení a odemykat nové tratě, postavy a další obsah. To motivuje hráče k pokračování ve hře a plnění různých úkolů.

16 dalších produktů ve stejné kategorii: