• 1 rok záruka
  • Bazar
  • Bez krabice a manuálu

"Ben 10: Protector of Earth" je akční videohra pro Nintendo DS, založená na populárním animovaném seriálu "Ben 10". V této hře hráči převezmou roli Bena Tennysona, mladého chlapce, který má na sobě tajemné zařízení zvané Omnitrix, které mu umožňuje měnit se na různé mimozemské hrdiny s unikátními schopnostmi.

Hlavní rysy hry "Ben 10: Protector of Earth" zahrnují:

  1. Transformace: Hráči mohou využívat Omnitrix k transformaci na několik různých mimozemských bytostí, každá s vlastními specifickými schopnostmi. To zahrnuje postavy jako Heatblast, Four Arms, XLR8 a další. Každá transformace má unikátní schopnosti, které pomáhají překonávat překážky a bojovat s nepřáteli.

  2. Akční herní styl: Hra je zaměřena na akci, s bojovými sekvencemi, kde hráči využívají různé schopnosti svých mimozemských transformací k poražení nepřátel a řešení problémů.

  3. Příběh a mise: Hra obsahuje příběhové mise, které jsou inspirovány seriálem a zahrnují různé úkoly, které Ben musí splnit, aby zachránil svět před nebezpečím.

  4. Grafika a animace: Grafika je navržena tak, aby odpovídala stylu animovaného seriálu, s charakteristickým vzhledem postav a prostředí.

  5. Ovládání: Hra využívá tradiční ovládací prvky Nintendo DS, včetně tlačítek a dotykového displeje, což umožňuje intuitivní a plynulé ovládání.

  6. Multiplayer: K dispozici jsou také možnosti pro více hráčů, kde hráči mohou soupeřit nebo spolupracovat s přáteli v různých herních režimech.

16 dalších produktů ve stejné kategorii: