• Bazar
  • 1 rok záruka
  • Kompletní

"MX vs ATV Untamed" je závodní videohra pro Nintendo DS, která nabízí hráčům možnost závodit na motocyklech a čtyřkolkách v různých terénech. Hra je součástí populární série MX vs ATV, která je známá svými off-road závody a různými typy vozidel.

Hlavní rysy hry zahrnují:

  1. Různé typy vozidel: Hráči mohou řídit motocykly (MX) a čtyřkolky (ATV). Každý typ vozidla má své vlastní vlastnosti a ovládání, které ovlivňuje způsob, jakým se vozidlo chová v terénu.

  2. Různé závodní režimy: Hra nabízí různé režimy závodění, včetně závodů na čas, závodů proti soupeřům a freestyle módů, kde hráči mohou provádět trikové manévry a skoky.

  3. Terénní závody: Závody se konají na různých typech terénu, včetně bahna, písku a skalnatých cest. Terénní podmínky ovlivňují ovládání vozidla a vyžadují od hráče schopnost přizpůsobit svou jízdní techniku.

  4. Grafika a design: Grafika je přizpůsobena možnostem Nintendo DS a nabízí barevné a živé prostředí, které zachycuje atmosféru off-road závodění. Modely vozidel a terén jsou zjednodušené, ale stále atraktivní.

  5. Dotykové ovládání: Hra využívá dotykový displej Nintendo DS pro některé herní funkce, což může zahrnovat ovládání a interakci s herním prostředím.

  6. Multiplayer: Možnost hraní proti přátelům v režimu více hráčů, což přidává další dimenzi soutěžení a zábavy. Hráči mohou soutěžit v závodech nebo se podílet na freestyle akrobacích.

  7. Triky a freestyle: Hráči mají možnost provádět různé triky a akrobatické manévry během závodů, což přidává zábavný prvek do herního zážitku.

16 dalších produktů ve stejné kategorii: