• 1 rok záruka
  • Bazar
  • Bez krabice a manuálu

Puzzler Collection je hra pro Nintendo DS, která byla vydána v roce 2007. Je to kompilace různých logických her a hlavolamů, které jsou oblíbené v časopisech Puzzler. Pokud máte rádi hlavolamy a chcete si užít širokou škálu různých typů hádanek, tato hra je pro vás ideální.

Hlavní rysy Puzzler Collection:

  1. Různé Typy Hlavolamů: Hra nabízí různé typy puzzlů, jako jsou křížovky, sudoku, slova a čísla, logické hádanky a další. Tento mix umožňuje hráčům vychutnat si různé výzvy v jednom balíčku.

  2. Přizpůsobitelné Úrovně Obtížnosti: Puzzlery jsou nabízeny v různých úrovních obtížnosti, takže si můžete zvolit výzvy, které odpovídají vašim schopnostem.

  3. Dotykové Ovládání: Využívá dotykový displej Nintendo DS pro intuitivní ovládání a řešení hádanek. To usnadňuje vkládání odpovědí a navigaci v různých typech puzzlů.

  4. Herní Režimy: Kromě klasického režimu nabízí hra i časované režimy, které testují vaši rychlost a přesnost při řešení puzzlů.

  5. Hlavolamy z Časopisů: Většina hádanek pochází z populárních časopisů Puzzler, což zajišťuje jejich kvalitu a oblíbenost.

16 dalších produktů ve stejné kategorii: