• 1 rok záruka
  • Bazar
  • Bez krabice a manuálu

Dogz 2 je simulátor domácího mazlíčka pro Nintendo DS, který byl vydán v roce 2008. Hra je zaměřena na chov a péči o virtuální psy, přičemž nabízí hráčům možnost starat se o několik různých plemen psů.

Hlavní rysy Dogz 2:

  1. Široká Paleta Plemen: Hráči mohou vybírat z různých plemen psů, každé s vlastními charakteristikami a vzhledem. To zahrnuje oblíbené rasy jako jsou retrívři, labradori, buldoci a další.

  2. Péče a Výchova: Hráči musí své psy krmit, cvičit, čistit a hrát si s nimi. Je důležité splnit všechny jejich potřeby, aby byli spokojení a zdraví.

  3. Trénink a Minihry: Hra obsahuje různé mini-hry a tréninkové aktivity, které pomáhají zlepšit dovednosti vašich psů a posilovat jejich vztah s vámi.

  4. Vlastní Domov: Můžete upravovat a dekorovat domácí prostředí, kde váš pes žije. To zahrnuje vybavení, hračky a další dekorace.

  5. Sociální Interakce: Hráči mohou své psy i vzájemně seznamovat s ostatními virtuálními psy, což umožňuje rozvíjet jejich sociální dovednosti.

  6. Dotykové Ovládání: Hra využívá dotykový displej Nintendo DS pro interakci s vašimi psy, což přispívá k realistickému zážitku z péče o mazlíčka.

16 dalších produktů ve stejné kategorii: