• Bazar
  • 1 rok záruka
  • Bez krabice a manuálu

Imagine: Happy Cooking je hra pro Nintendo DS vydaná v roce 2008. Je součástí série Imagine, která je známá svými simulacemi různých profesí a aktivit. Tato konkrétní hra se zaměřuje na vaření a nabízí hráčům možnost stát se kuchařem a vytvářet různé kulinářské pochoutky.

Hlavní rysy Imagine: Happy Cooking:

  1. Kulinářské Dobrodružství: Hráči se ujmou role kuchaře a budou plnit různé úkoly související s vařením. Můžete vytvářet různé pokrmy od základních receptů po složitější jídla.

  2. Různé Recepty: Hra obsahuje širokou škálu receptů, které si můžete osvojit. To zahrnuje přípravu surovin, vaření, pečení a zdobení jídel.

  3. Minihry a Úkoly: Kromě samotného vaření se hráči účastní různých mini-her a úkolů, které testují jejich dovednosti a rychlost v kuchyni.

  4. Dotykové Ovládání: Využívá dotykový displej Nintendo DS pro interakci s herním prostředím, což umožňuje intuitivní ovládání při přípravě jídel.

  5. Personalizace: Hráči mohou upravovat a dekorovat svou kuchyni, vybírat nádobí a další prvky, které ovlivňují vzhled a funkčnost jejich kuchyňského prostoru.

  6. Výzvy a Cíle: Hra obsahuje různé výzvy a cíle, které je třeba splnit, což přidává na zábavě a motivaci. Můžete například dostat úkol připravit jídlo pro určité množství hostů nebo vytvořit speciální pokrm na základě konkrétních požadavků.

16 dalších produktů ve stejné kategorii: