• 1 rok záruka
  • Bazar
  • Bez krabice a manuálu

Sight Training: Enjoy Exercising and Relaxing your Eyes je hra pro Nintendo DS, která byla vydána v roce 2007. Tato hra se zaměřuje na cvičení a relaxaci očí, přičemž využívá dotykový displej a stylus k provádění různých vizuálních cvičení a her.

Hlavní rysy Sight Training:

  1. Vizuální Cvičení: Hra nabízí různé typy cvičení, které jsou navrženy k tomu, aby pomohly zlepšit vizuální schopnosti, jako je ostrost vidění, periferní vidění a koordinace rukou a očí.

  2. Relaxace Očí: Obsahuje techniky a cvičení zaměřené na relaxaci a odpočinek očí, což může být užitečné pro zmírnění únavy z dlouhého sledování obrazovek nebo čtení.

  3. Dotykové Ovládání: Využívá dotykový displej Nintendo DS pro interakci s cvičeními a hrami. Hráči používají stylus k provádění různých úkolů, jako je sledování pohybujících se objektů nebo správné umístění bodů na obrazovce.

  4. Různé Hry a Úkoly: Hra obsahuje různé hry a úkoly, které jsou navrženy tak, aby pomohly hráčům trénovat různé aspekty vidění. Tyto úkoly zahrnují například rozpoznávání tvarů, čtení textů a sledování pohybu objektů.

  5. Zpětná Vazba: Hra poskytuje zpětnou vazbu o výkonech hráčů, což umožňuje sledovat pokrok a zlepšení v jednotlivých cvičeních.

  6. Zábavné Vzdělávání: Kromě cvičení nabízí hra i zábavný prvek, který motivuje hráče k pravidelnému trénování očí.

16 dalších produktů ve stejné kategorii: