• Bazar
  • 1 rok záruka
  • Kompletní

Ben 10: Protector of Earth je akční-adventurní hra pro Nintendo DS, vydaná v roce 2007. Je založena na populárním animovaném seriálu Ben 10, který sleduje dobrodružství chlapce jménem Ben Tennyson, který získá schopnost transformovat se do různých mimozemských bytostí díky tajemnému přístroji zvanému Omnitrix.

Hlavní rysy Ben 10: Protector of Earth:

  1. Transformace a Schopnosti: Hráči se ujmou role Bena Tennysona a využívají Omnitrix k transformaci do různých mimozemských bytostí, každá s unikátními schopnostmi. To zahrnuje postavy jako Heatblast, Fourarms, XLR8 a další, které mají různé bojové a speciální dovednosti.

  2. Akční Boje: Hra zahrnuje bojové sekvence, kde hráči používají schopnosti různých mimozemských bytostí k poražení nepřátel a bossů. Každá bytost má speciální útoky a strategie, které je třeba využít k překonání výzev.

  3. Dobrodružná Kampaň: Hra nabízí příběhovou kampaň, kde hráči cestují různými prostředími a plní úkoly, aby zastavili padouchy a zabránili hrozbám. Příběh je inspirován seriálem a obsahuje známé postavy a lokace.

  4. Dotykové Ovládání: Hra využívá dotykový displej Nintendo DS pro intuitivní ovládání. Hráči mohou snadno přepínat mezi různými mimozemskými bytostmi a používat jejich schopnosti.

  5. Kooperativní Režim: Hra obsahuje režim pro více hráčů, který umožňuje hrát s přáteli a spolupracovat při plnění úkolů a boji proti nepřátelům.

  6. Zábavná Grafika a Animace: Grafika a animace jsou stylizovány podle animovaného seriálu, což přispívá k autentickému hernímu zážitku pro fanoušky Ben 10.

16 dalších produktů ve stejné kategorii: