• Bazar
  • 1 rok záruka
  • Kompletní

My Word Coach: Develop Your Vocabulary je vzdělávací hra pro Nintendo DS vydaná v roce 2008. Je navržena tak, aby pomohla hráčům zlepšit jejich slovní zásobu a jazykové dovednosti prostřednictvím různých herních aktivit a cvičení.

Hlavní rysy My Word Coach: Develop Your Vocabulary:

  1. Rozšiřování Slovní Zásoby: Hlavním cílem hry je pomoci hráčům rozšířit jejich slovní zásobu. To zahrnuje učení nových slov, jejich definic a používání ve správném kontextu.

  2. Různé Cvičení: Hra obsahuje širokou škálu cvičení zaměřených na různé aspekty jazykových dovedností. To zahrnuje křížovky, slovní hry, synonymické a antonymické úkoly a další aktivity.

  3. Osobní Pokrok: Hráči mohou sledovat svůj pokrok a zlepšení v různých oblastech slovní zásoby. Hra poskytuje zpětnou vazbu a doporučení na základě výkonu.

  4. Dotykové Ovládání: Využívá dotykový displej Nintendo DS pro interakci s cvičeními a úkoly. Hráči mohou snadno vyplňovat odpovědi a provádět úkoly pomocí stylusu.

  5. Herní Režimy: Hra obsahuje různé herní režimy a úrovně obtížnosti, které umožňují přizpůsobit výzvy podle individuálních potřeb a dovedností hráče.

  6. Vzdělávací a Zábavné: Hra kombinuje vzdělávací prvky s zábavnými aktivitami, což pomáhá udržet hráče motivované a angažované při učení nových slov a frází.

  7. Cvičení a Hry pro Všechny Věkové Kategorie: My Word Coach je navržena tak, aby byla užitečná pro hráče všech věkových kategorií, kteří chtějí zlepšit svou slovní zásobu a jazykové schopnosti.

16 dalších produktů ve stejné kategorii: