• Bazar
  • 1 rok záruka
  • Kompletní

Ice Age 2: The Meltdown je akční-adventurní hra pro Nintendo DS, která byla vydaná v roce 2006. Hra je založena na stejnojmenném animovaném filmu, Ice Age: The Meltdown (v češtině Doba ledová 2: Velký únik), a nabízí hráčům možnost zažít dobrodružství svých oblíbených postav z filmu.

Hlavní rysy Ice Age 2: The Meltdown:

  1. Příběh a Postavy: Hra se inspirovala dějem filmu a hráči se setkají s oblíbenými postavami, jako jsou Manny, Sid, Diego a Scrat. Příběh se točí kolem pokusů přežít a přizpůsobit se rychle se měnícím podmínkám doby ledové.

  2. Různé Úrovně a Prostředí: Hra obsahuje různé úrovně a prostředí, která odpovídají těm ve filmu. Hráči prozkoumávají různá místa, jako jsou zamrzlé krajiny, jeskyně a další lokace.

  3. Akční Boje a Puzzle: Kromě akčního boje s nepřáteli hra obsahuje i puzzle a hádanky, které hráči musí vyřešit, aby postoupili dál. Hráči se potýkají s různými překážkami a úkoly.

  4. Minigames: Hra obsahuje různé mini-hry a vedlejší aktivity, které přidávají další zábavu a variabilitu do herního zážitku. Tyto hry mohou zahrnovat závody, sbírání předmětů a další úkoly.

  5. Dotykové Ovládání: Využívá dotykový displej Nintendo DS pro různé herní akce a interakci s prostředím. Dotykové ovládání umožňuje hráčům snadněji vykonávat různé úkoly a manévry.

  6. Vizuální Styl: Grafika hry odpovídá stylu animovaného filmu, což přispívá k autentickému zážitku. Vizuální styl je živý a barevný, podobně jako ve filmu.

  7. Kooperativní Režim: Hra obsahuje režim pro více hráčů, který umožňuje spolupráci s přáteli a sdílení herního zážitku.

16 dalších produktů ve stejné kategorii: