• Bazar
  • 1 rok záruka
  • Kompletní

Worms 2: Open Warfare je tahová strategie pro Nintendo DS, vydaná v roce 2007. Je to druhý díl v sérii Worms od Team17 a pokračuje v tradici zábavné a taktickým bojové hry, kde hráči ovládají skupiny červů bojujících proti sobě pomocí široké škály zbraní a taktik.

Hlavní rysy Worms 2: Open Warfare:

  1. Taktická Tahová Strategie: Hra je založena na tahové strategii, kde hráči plánují své pohyby a útoky v rámci svého tahu, a poté sledují, jak se jejich soupeři pokouší reagovat. Každý tah vyžaduje strategické myšlení a plánování.

  2. Široká Paleta Zbraní: Hráči mají k dispozici rozsáhlý arzenál zbraní a výbušnin, včetně klasik jako je granát, raketomet, a speciální zbraně jako je "super bomba" nebo "sheep" (ovce). Každá zbraň má své vlastní vlastnosti a využití v boji.

  3. Různá Prostředí: Hra nabízí různá prostředí a terény, které ovlivňují herní strategii. Terén může být destruktivní a měnit se během hry, což přidává další vrstvu taktiky.

  4. Jednoduché Dotykové Ovládání: Využívá dotykový displej Nintendo DS pro snadnou a intuitivní manipulaci s herními prvky. Hráči mohou snadno vybírat zbraně, plánovat pohyby a provádět útoky.

  5. Mód pro Více Hráčů: Hra obsahuje režim pro více hráčů, který umožňuje hráčům soutěžit proti sobě buď místně na jednom zařízení, nebo prostřednictvím bezdrátového připojení.

  6. Přizpůsobitelné Týmy: Hráči mohou přizpůsobit své červy, včetně názvů, hlasů a vzhledu. To přidává osobní dotek do hry a umožňuje větší zapojení.

  7. Vizuální Styl a Humor: Grafika hry je barevná a stylizovaná, odpovídající charakteristickému vzhledu série. Hra je plná humoru a vtipných animací, které přispívají k zábavnému zážitku.

16 dalších produktů ve stejné kategorii: