• Bazar
  • 1 rok záruka
  • Kompletní

Peter Jackson's King Kong je akční-adventurní hra pro Nintendo DS, vydaná v roce 2005. Hra je založena na filmové adaptaci King Kong režiséra Petera Jacksona, která byla uvedena do kin v roce 2005. Hra umožňuje hráčům prožít dobrodružství na ostrově Skull Island a zažít akční momenty filmu z pohledu dvou hlavních postav: Jacka Driscolla a samotného King Konga.

Hlavní rysy Peter Jackson's King Kong:

  1. Příběh a Postavy: Hra následuje příběh z filmové adaptace, kde hráči prožívají dobrodružství na tajemném ostrově Skull Island. Hráči mohou hrát za Jacka Driscolla, jednoho z členů posádky, nebo za samotného King Konga.

  2. Dvě Hlavní Perspektivy:

    • Jack Driscoll: Jako Jack Driscoll se hráči zaměřují na akční a dobrodružné prvky, včetně boje proti různým nebezpečným zvířatům a řešení hádanek. Hráči používají zbraně a nástroje k přežití a dosažení cílů.
    • King Kong: Jako King Kong se hráči zaměřují na ničení nepřátel a překonávání překážek pomocí Kongových obrovských schopností. Hráči mohou používat Kongovu sílu a schopnosti k boji s protivníky a překonávání překážek.
  3. Akční Boje: Hra obsahuje akční bojové sekvence, kde hráči čelí různým nebezpečným tvorem, jako jsou dinosaury a obří pavouci. Boje jsou intenzivní a vyžadují taktické myšlení.

  4. Explorace a Příběh: Hra obsahuje prvky explorace a řešení hádanek. Hráči prozkoumávají prostředí Skull Islandu, sbírají předměty a plní úkoly, které přispívají k naplnění příběhu.

  5. Vizuální Styl: Grafika je stylizována podle filmové verze, přičemž zachovává tmavý a atmosférický vzhled ostrova. Hra se snaží zachytit vizuální styl a atmosféru filmu.

  6. Dotykové Ovládání: Využívá dotykový displej Nintendo DS pro různé herní akce, včetně ovládání postav a interakce s herním prostředím.

  7. Kooperativní Režim: Hra obsahuje možnost hrát v režimu pro více hráčů, kde si hráči mohou vzájemně pomáhat nebo soutěžit v různých výzvách.

16 dalších produktů ve stejné kategorii: