• 1 rok záruka
  • Bazar
  • Kompletní

Ben 10: Alien Force je akční-adventurní hra pro Nintendo DS vydaná v roce 2009. Hra je založena na populárním animovaném seriálu Ben 10: Alien Force, který je pokračováním původního Ben 10. Tento seriál sleduje dobrodružství Bena Tennysona, nyní staršího a vyspělejšího, který používá Omnitrix k transformaci do různých mimozemských bytostí.

Hlavní rysy Ben 10: Alien Force:

  1. Transformace do Mimozemských Bytostí: Hráči se ujmou role Bena Tennysona a využívají Omnitrix k transformaci do různých mimozemských bytostí, které mají unikátní schopnosti. Mezi nimi jsou postavy jako Heatblast, Fourarms, XLR8, a další. Každá bytost má specifické schopnosti, které hráči mohou využívat v boji a při plnění úkolů.

  2. Akční Boje: Hra obsahuje intenzivní akční boje proti různým nepřátelům a bossům. Hráči budou muset strategicky používat schopnosti jednotlivých mimozemských bytostí, aby překonali překážky a porazili nepřátele.

  3. Příběhová Kampaň: Hra nabízí příběhovou kampaň, která je inspirována dějem seriálu. Hráči prozkoumávají různé lokace a plní úkoly, které odpovídají příběhu a výzvám, které Ben a jeho přátelé čelí.

  4. Dotykové Ovládání: Využívá dotykový displej Nintendo DS pro ovládání různých akcí a schopností. Dotykové ovládání umožňuje intuitivní manipulaci s herním prostředím a schopnostmi mimozemských bytostí.

  5. Kooperativní Režim: Hra obsahuje režim pro více hráčů, který umožňuje hráčům spolupracovat s přáteli při plnění úkolů a bojování proti nepřátelům.

  6. Vizuální Styl: Grafika hry je stylizována podle animovaného seriálu, což přispívá k autentickému hernímu zážitku. Postavy a prostředí jsou vizuálně věrné originálnímu designu seriálu.

  7. Různé Úkoly a Výzvy: Hra obsahuje různé úkoly a výzvy, které hráči musí splnit, aby postoupili dál. Tyto úkoly zahrnují řešení hádanek, sbírání předmětů a překonávání překážek.

16 dalších produktů ve stejné kategorii: