• 1 rok záruka
  • Bazar
  • Kompletní

Transformers: Revenge of the Fallen je akční hra pro Nintendo DS, vydaná v roce 2009 a založená na stejnojmenném filmu Transformers: Revenge of the Fallen (v češtině Transformers: Pomsta poražených). Hra umožňuje hráčům prožít akční dobrodružství v roli Autobots nebo Decepticons, tedy dvou hlavních frakcí transformujících se robotů.

Hlavní rysy Transformers: Revenge of the Fallen:

  1. Hratelnost a Akční Boje: Hra nabízí akční souboje, kde hráči mohou ovládat roboty z filmové série. Hráči se zapojí do intenzivních bitev proti nepřátelským robotům a plní různé herní úkoly. Souboje zahrnují jak boj zblízka, tak dálkový boj pomocí různých zbraní.

  2. Dvě Frakce: Hráči si mohou vybrat mezi dvěma hlavními frakcemi: Autobots (hrdinové) nebo Decepticons (padouši). Každá frakce má své vlastní unikátní postavy a schopnosti.

  3. Transformace a Vozidla: Hráči mohou transformovat své roboty na vozidla, což přidává dynamiku do hry a umožňuje rychlé přesuny po herním poli. Transformace se také používá v boji, kde různé formy robota poskytují různé výhody.

  4. Vizuální Styl: Grafika hry je stylizována podle vzhledu filmové série, přičemž se snaží zachytit detailní design robotů a akční scény. Na platformě Nintendo DS je grafika přizpůsobena pro zobrazení akčních sekvencí a prostředí.

  5. Herní Módy: Hra obsahuje různé herní módy, včetně příběhového režimu, kde hráči postupují podle děje filmu, a samostatných misí a úkolů, které se mohou zaměřovat na různé aspekty hratelnosti.

  6. Dotykové Ovládání: Využívá dotykový displej Nintendo DS pro ovládání různých akcí a manipulaci s herním prostředím. Dotykové ovládání usnadňuje provádění speciálních schopností a interakci s objekty.

  7. Kooperativní a Soutěžní Režimy: Hra může obsahovat režimy pro více hráčů, kde si hráči mohou užít souboje nebo kooperativní hry s přáteli.

  8. Příběh a Mise: Hra následuje děj filmu a nabízí mise, které se vztahují k filmovému příběhu. Hráči se setkají s různými postavami a událostmi, které jsou klíčové pro filmový příběh.

16 dalších produktů ve stejné kategorii: