• 1 rok záruka
  • Bazar
  • Kompletní

WALL-E je akční-adventurní hra pro Nintendo DS, vydaná v roce 2008. Hra je založena na populárním animovaném filmu WALL-E od Pixaru, který vypráví příběh o malém robotovi jménem WALL-E, jenž je posledním přeživším ze své třídy robotů, kteří mají za úkol uklízet Zemi po jejím znečištění.

Hlavní rysy WALL-E:

  1. Příběh a Postavy: Hra následuje příběh z filmu, kde hráči ovládají WALL-E, malého robotického hrdinu, který se snaží zachránit planetu a najít nové způsoby, jak zlepšit život na Zemi. Hráči se setkají s postavami z filmu, včetně Evy, a prozkoumají příběhové prvky, které odpovídají filmovému ději.

  2. Různé Herní Módy: Hra obsahuje několik herních režimů a úkolů, včetně skákacích a puzzle prvků. Hráči plní různé úkoly a hádanky, které zahrnují manipulaci s objekty, sbírání předmětů a řešení problémů.

  3. Manipulace s Prostředím: Hráči mohou manipulovat s herním prostředím, aby překonali překážky a plnili úkoly. To zahrnuje interakci s různými objekty a používání schopností WALL-E k dosažení cílů.

  4. Dotykové Ovládání: Využívá dotykový displej Nintendo DS pro ovládání a interakci s herním prostředím. Dotykové ovládání umožňuje snadnou manipulaci s objekty a provádění různých akcí.

  5. Vizuální Styl: Grafika hry je stylizována podle vzhledu animovaného filmu, s živými a barevnými vizuálními prvky, které odpovídají charakteristickému designu filmu. Hráči zažijí vizuální atmosféru a styl filmu přímo na DS.

  6. Kooperativní Režim: Hra obsahuje možnost hrát v režimu pro více hráčů, kde hráči mohou spolupracovat na plnění úkolů a překonávání překážek.

  7. Příběhové Mise a Úkoly: Hra obsahuje příběhové mise, které hráči musí splnit, aby postoupili dál. Mise zahrnují různé úkoly, které odpovídají filmovému příběhu a poskytují hráčům nové výzvy.

  8. Minihry a Výzvy: Hra obsahuje mini-hry a vedlejší výzvy, které přidávají další vrstvu zábavy a variabilitu do herního zážitku.

16 dalších produktů ve stejné kategorii: