• Bazar
  • 1 rok záruka
  • Kompletní

Toy Story Mania! pro Wii je videohra založená na populární sérii Disney-Pixar "Toy Story". Hra byla vydána v roce 2009 a vyvinula ji společnost Papaya Studio, přičemž vydavatelem je Disney Interactive Studios. Jedná se o party hru, která nabízí různé mini-hry inspirované atrakcí Toy Story Midway Mania! nacházející se v zábavních parcích Disney.

Hlavní funkce:

  1. Množství miniher: Hra obsahuje řadu karnevalových miniher, z nichž mnohé jsou podobné těm, které najdete v tematické atrakci v parku. Hráči střílí na terče, praskají balónky a účastní se dalších výzev inspirovaných scénami a postavami z filmů "Toy Story".

  2. Multiplayerový režim: Hra umožňuje až čtyřem hráčům zapojit se do zábavy. To z ní činí skvělou volbu pro rodiny nebo skupiny přátel, kteří si chtějí společně užít zábavný herní zážitek.

  3. Známé postavy: Hráči mohou interagovat s oblíbenými postavami ze série "Toy Story", včetně Woodyho, Buzze Rakeťáka a dalších, kteří během her poskytují pokyny a komentáře.

  4. Kompatibilita s 3D: Hra obsahuje režim 3D, který lze využít s 3D brýlemi, což dodává vizuálnímu zážitku karnevalovou atmosféru a přidává na zábavě.

  5. Vhodné pro rodiny: V duchu filmů Toy Story je hra navržena tak, aby byla přístupná a zábavná pro hráče všech věkových kategorií.

16 dalších produktů ve stejné kategorii: