• 1 rok záruka
  • Bazar
  • Bez manuálu

Top Trumps: Doctor Who pro Wii je videohra založená na oblíbené karetní hře Top Trumps, která spojuje klasickou karetní mechaniku s tématikou populárního britského sci-fi seriálu Doctor Who. Hra byla vydána v roce 2008 a nabízí fanouškům možnost ponořit se do světa Doctora a jeho nepřátel.

Hlavní funkce:

  1. Karetní bitvy: Hra se zaměřuje na karetní souboje, kde hráči používají karty postav z Doctor Who a snaží se porazit soupeře porovnáváním různých vlastností karet (například síla, inteligence nebo nebezpečnost).

  2. Známé postavy a příšery: Hráči mohou sbírat a hrát s kartami zobrazujícími ikonické postavy a příšery z Doctor Who, jako jsou Dalekové, Kyberlidé, nebo samotný Doctor v různých inkarnacích.

  3. Režim pro jednoho i více hráčů: Hra nabízí jak single-player kampaň, tak multiplayerový režim, ve kterém se mohou hráči postavit proti sobě a vyzkoušet své karetní dovednosti.

  4. Tematické prostředí: Každá bitva je zasazena do známého prostředí z Doctor Who, což přidává na atmosféře a umožňuje hráčům znovu prožít některé z nejznámějších momentů seriálu.

  5. Interaktivní prvky: Hra využívá Wii Remote pro interaktivní ovládání, které zahrnuje výběr karet, jejich hraní a další interakce během hry.

16 dalších produktů ve stejné kategorii: