• Bazar
  • 1 rok záruka
  • Kompletní

Super Mario Galaxy pro Wii je jednou z nejuznávanějších her všech dob, vydaná v roce 2007 společností Nintendo. Tato 3D plošinovka přináší inovativní herní mechaniky a kreativní design úrovní, které hráčům poskytují nezapomenutelný zážitek. Hra je součástí hlavní série Super Mario a byla vyvinuta týmem Nintendo EAD Tokyo.

Hlavní funkce:

  1. Gravitace a pohyb v prostoru: Jedním z nejvýraznějších prvků hry je gravitace, která umožňuje hráčům běhat po malých planetách a vesmírných tělesech. Každá planeta má svou vlastní gravitační sílu, což vytváří unikátní herní zážitek, kdy Mario může skákat z jedné planety na druhou nebo chodit vzhůru nohama.

  2. Rozmanité úrovně: Hra obsahuje více než 40 galaxií, z nichž každá má svou vlastní estetiku, herní mechaniky a výzvy. Od rozlehlých vodních světů až po ohnivé planety – každá úroveň nabízí něco nového a vzrušujícího.

  3. Příběh: V Super Mario Galaxy se Mario vydává zachránit princeznu Peach, kterou unesl Bowser. Tentokrát se však příběh odehrává v kosmu, kde Mario navštěvuje různé galaxie, aby získal Power Stars, které mu pomohou v jeho úsilí.

  4. Ovládání pomocí Wii Remote: Hra využívá intuitivní ovládání Wii Remote a Nunchuk, které umožňuje hráčům snadno ovládat Maria v 3D prostředí. Wii Remote se také používá k ovládání ukazatele na obrazovce, který sbírá Star Bits (hvězdičky), které mohou být použity k omráčení nepřátel nebo ke krmení Luma postaviček.

  5. Nové schopnosti: Mario v této hře získává nové schopnosti, jako je Bee Mario, který mu umožňuje létat, nebo Boo Mario, který mu umožňuje procházet zdmi. Tyto schopnosti jsou klíčové pro překonávání překážek a řešení hádanek v různých galaxiích.

  6. Kooperativní hra: Hra nabízí jednoduchý kooperativní režim, kde druhý hráč může pomoci sbírat Star Bits nebo omráčit nepřátele, čímž se hra stává zábavnou i pro dva hráče.

16 dalších produktů ve stejné kategorii: