• Bazar
  • 1 rok záruka
  • Bez manuálu

"Kung Fu Panda" je akční adventura založená na stejnojmenném animovaném filmu od DreamWorks Animation. Hra byla vyvinuta a vydaná společností Activision pro PlayStation 2.

Klíčové vlastnosti hry:

  1. Příběhová linie: Hráči přebírají kontrolu nad hlavním hrdinou Po, tlustým pandou, který sní o tom, že se stane mistrem Kung Fu. Po se musí vydat na dobrodružství, aby se naučil bojovat, zlepšil své dovednosti a porazil nepřátele.

  2. Různorodost úrovní: Hra nabízí různé úrovně a prostředí inspirované světem filmu Kung Fu Panda, včetně tradičních čínských scenérií, chrámů, vesnic a exotických lokalit.

  3. Bojový systém: Hra obsahuje bohatý bojový systém, který umožňuje hráčům používat různé útoky, kombinace úderů a speciální schopnosti k poražení nepřátel.

  4. Používání Kung Fu stylů: Po se může učit a využívat různé Kung Fu styly, které mu pomohou překonat různé výzvy a soupeře během hry.

  5. Mini-hry a výzvy: Kromě hlavní příběhové linie nabízí hra také různé mini-hry a výzvy, které hráče motivují k prozkoumání a plnění vedlejších úkolů.

  6. Grafika a zvuk: Hra je vizuálně přitažlivá s barevnými a živými prostředími, které připomínají styl animovaného filmu, a obsahuje také odpovídající zvukové efekty a hudbu.

16 dalších produktů ve stejné kategorii: