• 1 rok záruka
  • Bazar
  • Kompletní

"Drome Racers" je závodní videohra vyvinutá společností Attention to Detail a vydaná společností LEGO Interactive pro PlayStation 2. Hra je inspirována stavebnicemi LEGO z řady Drome Racers a kombinuje rychlost závodních her s možnostmi úprav vozidel podle vlastních představ.

Klíčové vlastnosti hry:

  1. Závodní akce: Hra nabízí různé závodní disciplíny v futuristickém prostředí, kde hráči soutěží proti počítačem řízeným protivníkům nebo proti sobě navzájem.

  2. Úpravy vozidel: Hráči mohou upravovat a přizpůsobovat svá závodní auta pomocí LEGO součástek, což umožňuje vylepšení výkonu, rychlosti a ovladatelnosti.

  3. Různé tratě: Hra obsahuje různé typy tratí, včetně standardních okruhů, závodních areálů a složitých drah s různými zvraty a překážkami.

  4. Herní režimy: K dispozici jsou různé herní režimy, včetně kariérního módu, kde hráči mohou postupovat a získávat nové součástky a vozidla.

  5. Multiplayer: Hra podporuje multiplayerový režim pro závody a soutěže mezi více hráči, což přidává další vrstvu soutěživosti a zábavy.

16 dalších produktů ve stejné kategorii: