• Bazar
  • 1 rok záruka
  • Bez krabice a manuálu

"World Championship Rugby" je sportovní videohra vyvinutá společností Swordfish Studios a vydaná společností Acclaim Entertainment pro PlayStation 2. Hra se zaměřuje na rugby jako hlavní sportovní disciplínu a snaží se reprodukovat atmosféru a dynamiku tohoto drsného sportu.

Klíčové vlastnosti hry:

  1. Licencované týmy a turnaje: Hra obsahuje licencované týmy z různých rugby lig a turnajů po celém světě, včetně mistrovství světa a národních lig.

  2. Různé herní režimy: K dispozici jsou různé herní režimy, včetně kariérního módu, turnajů, přátelských zápasů a multiplayeru pro soutěžení s ostatními hráči.

  3. Rugby simulace: Hra se snaží co nejvíce simulovat pravidla a taktiky rugby, včetně různých druhů útoků, obran a speciálních hráčských schopností.

  4. Vylepšená grafika a zvuk: "World Championship Rugby" nabízí solidní vizuální a zvukovou prezentaci, která přispívá k realistickému zážitku z hry.

  5. Ovládání a gameplay: Hra se snaží poskytnout hráčům intuitivní ovládání a plynulý gameplay, který umožňuje hráčům zapojit se do různých aspektů závodního sportu.

16 dalších produktů ve stejné kategorii: