• 1 rok záruka
  • Bazar
  • Bez krabice a manuálu

"Ed, Edd n Eddy: The Mis-Edventures" je akční adventura vyvinutá společností Artificial Mind and Movement (nyní známá jako Behaviour Interactive) a vydaná společností Midway Games pro PlayStation 2. Hra je založena na populárním animovaném seriálu "Ed, Edd n Eddy" od Cartoon Network a přináší hráčům příležitost zahrát si jako hlavní postavy tohoto kresleného světa.

Klíčové vlastnosti hry:

  1. Zápletka a příběh: Hra sleduje příběh tří hlavních postav, Eda, Edda a Eddyho, kteří se zapletou do různých komických dobrodružství ve svém sousedství.

  2. Různé postavy a prostředí: Hráči mohou prozkoumávat různé lokace z animovaného seriálu, setkávat se s dalšími postavami z Ed, Edd n Eddy a plnit různé úkoly a misí.

  3. Herní mechanika: Hra kombinuje různé herní styly, včetně akčních scén, hádanek a sbírání předmětů, což umožňuje hráčům zažít různé aspekty zábavného světa Ed, Edd n Eddy.

  4. Vizuální styl: Hra zachycuje charakteristický vizuální styl a humor animovaného seriálu, včetně barevné grafiky a stylizovaných animací postav.

  5. Zábavný a rodinný zážitek: "Ed, Edd n Eddy: The Mis-Edventures" je navržen tak, aby poskytoval zábavu pro fanoušky kresleného seriálu všech věkových kategorií, s důrazem na humor a charakteristický styl série.

16 dalších produktů ve stejné kategorii: