• Bazar
  • 1 rok záruka
  • Bez krabice a manuálu

"Pippa Funnell: Take the Reins" je videohra vydaná pro PlayStation 2, která se zaměřuje na závodní a dobrodružný styl s koňmi. Hráči se dostávají do role Pippy Funnell, slavné britské jezdkyně, a mají za úkol trénovat koně, soutěžit v závodech a řešit různé výzvy v prostředích inspirovaných jezdeckým světem.

Klíčové vlastnosti hry:

  1. Jezdecké dovednosti a trénink: Hráči mohou zlepšovat dovednosti svých koní a trénovat je pro různé disciplíny, včetně skoků přes překážky, dressury a vytrvalostních závodů.

  2. Soutěže a turnaje: Hra nabízí možnost účastnit se různých závodů a soutěží na prestižních jezdeckých akcích po celém světě.

  3. Přizpůsobení postavy a koní: Hráči mohou přizpůsobit vzhled své postavy a vlastností svých koní, aby lépe odpovídali jejich herním preferencím a stylu.

  4. Interakce s ostatními postavami: Hra obsahuje možnost navazovat vztahy s dalšími postavami v jezdeckém světě, které mohou ovlivnit průběh příběhu a nabídnout různé výzvy a příležitosti.

  5. Vizuální prezentace: "Pippa Funnell: Take the Reins" se pyšní barevnou grafikou a detailními prostředími, které zachycují atmosféru jezdeckých událostí a soutěží.

16 dalších produktů ve stejné kategorii: