• Bazar
  • 1 rok záruka
  • Bez krabice a manuálu

"Final Fight: Streetwise" je akční adventura vyvinutá společností Capcom Production Studio 8 a vydaná společností Capcom pro PlayStation 2. Tato hra je součástí série "Final Fight" a nabízí hráčům nový pohled na prostředí ulic, bojové scény a příběhové prvky.

Klíčové vlastnosti hry:

  1. Herní prostředí: Hra se odehrává v temných a nebezpečných uličních prostředích, kde hráči zápasí proti různým protivníkům a gangům.

  2. Bojový systém: Hra nabízí akční bojový systém, který umožňuje hráčům používat různé útoky, kombinace a speciální schopnosti k poražení nepřátel.

  3. Příběhový režim: Hra obsahuje lineární příběhový režim, ve kterém hráči sledují osudy hlavní postavy, která se snaží ochránit své bratra a vyřešit problémy v městském podsvětí.

  4. Explorace a interakce: Hráči mohou prozkoumávat různé části města, interagovat s NPC postavami a plnit různé úkoly a vedlejší mise.

  5. Grafika a zvuk: Hra nabízí atmosférickou grafiku, která odpovídá temnému prostředí ulic, a doprovodnou hudbu a zvukové efekty, které posilují pocity napětí a akce.

16 dalších produktů ve stejné kategorii: