• 1 rok záruka
  • Bazar
  • Kompletní

"The Bard's Tale" je akční RPG videohra vyvinutá společností inXile Entertainment a vydaná pro PlayStation 2. Tato hra je moderní reinterpretací klasické série RPG her "The Bard's Tale" a přináší unikátní směsici dobrodružství, humoru a fantasy prvků.

Klíčové vlastnosti hry:

  1. Humor a příběh: Hra se vyznačuje silným příběhem a charismatickým hlavním hrdinou, bardem (zpěvákem), který má schopnost ovládat magii a zpěvem ovlivňovat své prostředí.

  2. Akční RPG prvek: Hráči procházejí různými lokalitami, bojují s nepřáteli a plní různé úkoly a mise, přičemž mají možnost volby různých dialogů a postupů.

  3. Dialogy a interakce: Hra obsahuje rozmanité dialogy s NPC postavami, které mohou ovlivnit další dějové události a možnosti postupu v příběhu.

  4. Magie a dovednosti: Hra nabízí širokou škálu magických kouzel a dovedností, které hráči mohou v průběhu hry získat a zdokonalovat.

  5. Vizuální styl a atmosféra: "The Bard's Tale" se pyšní kvalitní grafikou a prostředím, které přibližuje fantazijní svět plný různorodých lokalit, příšer a magických artefaktů.

16 dalších produktů ve stejné kategorii: