• Bazar
  • 1 rok záruka
  • Kompletní

"MX Superfly" je závodní videohra vyvinutá společností Pacific Coast Power & Light a vydaná společností THQ pro PlayStation 2 a další platformy. Tato hra se zaměřuje na motokrosové závody a nabízí hráčům možnost soutěžit v různých disciplínách a na různých typech tratí.

Klíčové vlastnosti hry:

  1. Různorodost tratí: Hra obsahuje širokou škálu závodních tratí, včetně venkovských motokrosových okruhů, městských prostředí a exotických lokalit.

  2. Rozmanitost herních módů: K dispozici jsou různé herní režimy, včetně kariérního módu, kde hráči postupují skrz série závodů a mise, a multiplayerového režimu pro závody s ostatními hráči.

  3. Vozidla a přizpůsobení: Hráči mohou vybírat z různých motokrosových motocyklů od různých výrobců a přizpůsobit je svým preferencím a stylu jízdy.

  4. Triky a akrobacie: Kromě závodění mohou hráči provádět různé akrobatické kousky a triky, které přidávají k zábavě závodění.

  5. Grafika a zvuk: Hra nabízí realistickou grafiku závodních prostředí a zvuky, které přispívají k atmosféře adrenalinových motokrosových závodů.

16 dalších produktů ve stejné kategorii: