• 1 rok záruka
  • Bazar
  • Kompletní

"Crazy Taxi" je akční arkádová závodní hra vyvinutá společností Hitmaker a vydaná společností Sega. Hra byla původně vydána pro arkádové automaty v roce 1999 a brzy poté se dočkala portů na různé konzole, včetně PlayStation 2.

Hlavní rysy hry "Crazy Taxi":

  1. Adrenalínové závody: Hráči se ujímají role taxikáře v městě, kde jejich úkolem je co nejrychleji a co nejefektivněji převážet pasažéry na jejich cílové destinace.

  2. Rozmanité prostředí: Hra se odehrává v rozlehlém městském prostředí, kde hráči mohou volně jezdit a hledat zkratky a rychlé trasy k cíli.

  3. Pasažéři a jejich preference: Každý pasažér má své vlastní preference ohledně rychlosti a úspěšnosti dopravy, což ovlivňuje hodnocení hráče.

  4. Různé režimy a výzvy: Kromě klasického režimu jsou k dispozici i různé výzvy a režimy, které hráče vyzývají k dokončení specifických úkolů nebo dosažení co nejlepšího skóre.

  5. Soundtrack: Hra je známá svým energickým soundtrackem obsahujícím skladby od známých rockových a punkových kapel, což přispívá k atmosféře rychlého a divokého závodění po městských ulicích.

16 dalších produktů ve stejné kategorii: