• 1 rok záruka
  • Bazar
  • Bez manuálu

"Primal" je akční adventura vyvinutá studiem SCEE (Sony Computer Entertainment Europe) a vydaná pro PlayStation 2. Hra byla původně vydána v roce 2003 a je známá svou unikátní kombinací akce, adventury a hororu, stejně jako svým originálním příběhem a designem postav.

Klíčové vlastnosti hry "Primal":

  1. Příběh: Hráči se ujímají role Jen, mladé ženy, která se ocitne v tajemném světě zvaném Hael. Spolu se svým přítelem, který se stane démonem, se vydávají na dobrodružství, aby našli způsob, jak se vrátit do reálného světa. Příběh je plný mystických prvků, magických bytostí a temných tajemství.

  2. Hratelnost: Hra kombinuje prvky akce, adventury a hádanek. Hráči musí řešit různé logické úkoly, bojovat proti nepřátelům a objevovat nové oblasti.

  3. Přepínání mezi postavami: Jedním z hlavních prvků hry je možnost přepínat mezi dvěma hratelnými postavami - Jen a jejím démonickým společníkem. Každá postava má jedinečné schopnosti a dovednosti, které hráči musí využívat k překonání různých překážek a výzev.

  4. Design a atmosféra: "Primal" se vyznačuje temnou a atmosférickou grafikou, která skvěle doplňuje temný a mystický svět, v němž se hra odehrává. Design postav a prostředí je velmi originální a výrazný.

  5. Boje a magie: Hráči se setkávají s různými typy nepřátel a používají kombinaci bojových dovedností a magických schopností. Každá postava má specifické zbraně a kouzla, která mohou být v boji využívána.

  6. Puzzle a výzvy: Hra obsahuje mnoho hádanek a úkolů, které hráči musí řešit, aby postupovali v příběhu. Tyto úkoly jsou často interaktivní a vyžadují logické myšlení a strategii.

16 dalších produktů ve stejné kategorii: