• Bazar
  • 1 rok záruka
  • Kompletní

"Barnyard" pro PlayStation 2 je dobrodružná hra založená na stejnojmenném animovaném filmu. Hra umožňuje hráčům prozkoumávat farmu, plnit různé úkoly a mini hry a komunikovat s postavami z filmu.

Klíčové vlastnosti:

Dobrodružství na farmě

Hráči se ocitají na farmě plné různých aktivit. Můžete prozkoumávat prostředí, plnit různé úkoly a interagovat s obyvateli farmy.

Postavy z filmu

Hra obsahuje mnoho postav z filmu, jako jsou Otis, Pip, Abby a další. Hráči mohou s těmito postavami komunikovat, plnit úkoly a zažívat příběhy založené na událostech z filmu.

Různé mini hry

"Barnyard" nabízí širokou škálu mini her, které přidávají do hry různé výzvy a zábavu. Mezi mini hry patří například závody na traktorech, mléčné soutěže a další.

Přizpůsobení postavy

Hráči mohou přizpůsobit svou postavu podle svého vkusu. Můžete měnit vzhled a vybavení své postavy, což přidává osobní prvek do hry.

Otevřený svět

Hra nabízí otevřený svět, kde mohou hráči volně prozkoumávat farmu a její okolí, objevovat tajemství a plnit různé vedlejší úkoly.

Shrnutí:

"Barnyard" pro PS2 je zábavná a poutavá hra, která přináší dobrodružství na farmě založené na oblíbeném animovaném filmu. S různými úkoly, mini hrami a možností interakce s postavami z filmu nabízí hra bohatý a zábavný zážitek pro hráče všech věkových kategorií.

16 dalších produktů ve stejné kategorii: