• Bazar
  • 1 rok záruka
  • Bez manuálu

"SmackDown! Just Bring It" je profesionální wrestlingová videohra vyvinutá společností Yuke's a vydaná pro PlayStation 2 v roce 2001. Tato hra je součástí série WWE (World Wrestling Entertainment) a je třetím dílem série WWE SmackDown! pro konzoli PlayStation 2.

Klíčové vlastnosti hry "SmackDown! Just Bring It":

  1. Herní režimy: Hra nabízí různé herní režimy, včetně kariéry (Season mode), kde hráči mohou vytvářet a spravovat své vlastní wrestlingové kariéry, účastnit se různých událostí a soutěžit o tituly.

  2. Roster wrestlingových hvězd: "Just Bring It" obsahuje širokou škálu wrestlingových hvězd WWE z období počátku 2000. Hráči mohou ovládat oblíbené superstery a využívat jejich unikátní pohyby a údery.

  3. Customizace a vylepšení: Hráči mohou přizpůsobovat vzhled svých wrestlerů a vylepšovat jejich dovednosti a schopnosti během kariéry.

  4. Multiplayer: Hra podporuje multiplayerové zápasy, kde se hráči mohou utkat proti sobě offline nebo proti dalším hráčům přes síťové připojení.

  5. Grafika a zvuk: "Just Bring It" nabízí pro svou dobu dobře zpracovanou 3D grafiku, která zachycuje detaily wrestlingových pohybů, aren a diváků. Zvukové efekty vytvářejí atmosféru živých wrestlingových show.

  6. Gameplay: Hra se zaměřuje na simulaci wrestlingových zápasů, kde hráči musí používat strategii, taktiku a správné časování pohybů a úderů.

16 dalších produktů ve stejné kategorii: