• Bazar
  • 1 rok záruka
  • Bez krabice a manuálu

"Mortal Kombat: Shaolin Monks" je akční adventura vyvinutá společnostmi Midway Games LA, Midway Games Chicago a vydaná pro PlayStation 2 v roce 2005. Tato hra je odvětvím slavné bojové série "Mortal Kombat" a nabízí nový pohled na příběh a gameplay prostřednictvím akčního dobrodružství.

Klíčové vlastnosti hry "Mortal Kombat: Shaolin Monks":

  1. Příběhová kampaň: Hra se zaměřuje na události před prvním "Mortal Kombat" a hráči ovládají dvě hlavní postavy, Liu Kanga a Kung Lao, kteří se snaží porazit zlého Shang Tsunga a jeho následovníky.

  2. Akční bojový systém: "Shaolin Monks" přináší akční bojový systém, kde hráči mohou provádět kombinace úderů, speciálních pohybů a magických schopností proti různým protivníkům.

  3. Explorace a platforming: Hra kombinuje bojové scény s prvky explorace a platformingu, kde hráči prozkoumávají různé lokace z prostředí "Mortal Kombat" a hledají tajemství a odměny.

  4. Co-op multiplayer: "Shaolin Monks" podporuje kooperativní multiplayer, kde dva hráči mohou spolupracovat při procházení příběhové kampaně nebo výzvách v arénách.

16 dalších produktů ve stejné kategorii: