• Bazar
  • 1 rok záruka
  • Kompletní

"Harry Potter and the Half-Blood Prince" je akční adventura vyvinutá společností EA Bright Light a vydaná pro PlayStation 2 v roce 2009. Hra je založena na šestém dílu série knih "Harry Potter" od J.K. Rowlingové a na filmové adaptaci stejného jména.

Klíčové vlastnosti hry "Harry Potter and the Half-Blood Prince":

  1. Příběhová kampaň: Hra sleduje události knihy "Harry Potter and the Half-Blood Prince", kde hráči přebírají roli Harryho Pottera a prožívají klíčové momenty příběhu, včetně objevování tajemství kolem tajemného polokrevného prince.

  2. Magické dovednosti a kouzla: Hráči se učí a vylepšují různá kouzla a magické dovednosti, které jsou klíčové pro řešení hádanek, porážení nepřátel a plnění úkolů.

  3. Explorace a interakce: Hráči prozkoumávají různé lokace, včetně Bradavic, kde mohou interagovat s různými postavami, objekty a prostředím.

  4. Mini-hry a vedlejší úkoly: Kromě hlavního příběhu hra nabízí různé mini-hry a vedlejší úkoly, které hráči mohou splnit pro získání bonusů a odměn.

  5. Grafika a zvuk: Hra nabízí pohlednou 3D grafiku, která zachycuje svět Harryho Pottera. Zvukové efekty a hudba jsou přizpůsobeny atmosféře a stylu hry.

  6. Úpravy postavy: Hráči mohou upravovat a personalizovat vzhled svého postavy a její schopnosti podle svých preferencí.

16 dalších produktů ve stejné kategorii: