• Bazar
  • 1 rok záruka
  • Kompletní

"The Da Vinci Code" je akční adventura vyvinutá společností The Collective a vydaná pro PlayStation 2 v roce 2006. Tato hra je založena na stejnojmenném románu od Dana Browna a na filmové adaptaci.

Klíčové vlastnosti hry "The Da Vinci Code":

  1. Příběhová kampaň: Hra sleduje události knihy "The Da Vinci Code", kde hráči přebírají roli Roberta Langdona, který se snaží rozluštit záhadu kolem tajemného útvaru a bojuje proti času, aby předešel katastrofě.

  2. Hádanky a řešení záhad: Hra se zaměřuje na hádanky a logické úkoly, které hráči musí vyřešit pomocí svých znalostí o historii, symbolice a kryptografii.

  3. Akční scény: Kromě hádanek a řešení záhad hra obsahuje akční scény, kde hráči bojují proti nepřátelům a překonávají různé překážky.

  4. Explorace a interakce: Hráči prozkoumávají různé lokace, včetně historických památek a tajných útočišť, kde mohou interagovat s různými postavami a objekty.

  5. Grafika a zvuk: Hra nabízí pohlednou 3D grafiku, která zachycuje atmosféru a styl románu a filmu. Zvukové efekty a hudba jsou přizpůsobeny tématu a akčnímu tempu hry.

  6. Přizpůsobení postavy: Hráči mohou upravovat a personalizovat svého postavy a jeho dovednosti podle svých preferencí.

16 dalších produktů ve stejné kategorii: