• Bazar
  • 1 rok záruka
  • Kompletní

"Devil May Cry 3: Dante's Awakening" je akční hack and slash hra vyvinutá společností Capcom a vydaná pro PlayStation 2 v roce 2005. Tato hra je prequelem k původnímu "Devil May Cry" a přináší intenzivní akční zážitek s temnou atmosférou a dynamickými bojovými scénami.

Klíčové vlastnosti hry "Devil May Cry 3: Dante's Awakening":

  1. Hlavní příběh: Hra se zaměřuje na mladého Danteho, lovce démonů, který se musí vyrovnat s hrozbou démonického útoku na jeho domov a konfrontovat svého bratra Vergila.

  2. Bojový systém: Hra nabízí hluboký a dynamický bojový systém, který umožňuje hráčům kombinovat různé útoky, schopnosti a styl boje s cílem dosáhnout co nejlepších výsledků a bodování.

  3. Různorodost zbraní a schopností: Hráči mají k dispozici širokou škálu zbraní a magických schopností, které mohou postupně odemykat a vylepšovat během hry.

  4. Level design: Hra nabízí různé prostředí, od temných podzemních kobek až po impozantní hradby a městské ruiny, které hráči mohou prozkoumávat a bojovat v nich proti nepřátelům.

  5. Bossové a souboje: "Devil May Cry 3" je známé svými náročnými a epickými souboji s bossovými nepřáteli, které vyžadují strategii, rychlé reflexy a znalost herní mechaniky.

  6. Grafika a zvuk: Hra nabízí detailní 3D prostředí s temnou a stylizovanou atmosférou. Zvukové efekty a hudba podporují akční a dramatický styl hry.

16 dalších produktů ve stejné kategorii: