• Bazar
  • 1 rok záruka
  • Kompletní

"TNA Impact!" je wrestlingová videohra vydaná pro PlayStation 2 v roce 2008. TNA, což znamená Total Nonstop Action Wrestling, je profesionální wrestlingová organizace, která má svou vlastní sérii televizních pořadů. Hra se snaží přenést vzrušení a akci z televizních obrazovek přímo do herní konzole.

Klíčové vlastnosti hry "TNA Impact!":

  1. Zápasníci a herní režimy: Hra obsahuje široký výběr zápasníků TNA, včetně oblíbených jako je Kurt Angle, Sting, AJ Styles a další. Nabízí různé herní režimy, jako jsou single match, tag team, fatal four-way, a další.

  2. Zápasní dovednosti a pohyby: Každý zápasník má své vlastní specifické pohyby a dovednosti, které mohou být použity během zápasu. Hra se snaží zachytit různé stylizované techniky a manévry, které jsou charakteristické pro TNA wrestling.

  3. Herní ovládání: Ovládání hry je navrženo tak, aby bylo přístupné a zároveň umožnilo hráčům provádět různé akční manévry, chvaty a útoky v průběhu zápasu.

  4. Grafika a zvuk: "TNA Impact!" nabízí solidní 3D grafiku, která zachycuje podrobnosti a pohyby zápasníků, stejně jako atmosféru a prostředí areny TNA. Zvukové efekty a komentáře přispívají k autentičnosti zápasnického prostředí.

  5. Kariérní režim: Hra má také kariérní režim, ve kterém hráči mohou vytvořit a upravit svého vlastního zápasníka a postupovat v různých soutěžích a turnajích TNA.

16 dalších produktů ve stejné kategorii: