• 1 rok záruka
  • Bazar
  • Bez manuálu

"Dave Mirra Freestyle BMX 2" je videohra vydaná pro PlayStation 2 v roce 2001, která se zaměřuje na akční jízdu na BMX kolech s důrazem na triky a soutěže.

Klíčové vlastnosti hry "Dave Mirra Freestyle BMX 2":

  1. Herní režimy: Hra nabízí různé herní režimy, včetně kariérního módu, kde hráči mohou postupovat a soutěžit v různých disciplínách a událostech.

  2. Vybavení a závody: Hráči mohou volit mezi různými BMX koly a vybavením, které mohou ovlivnit jejich jízdu a schopnost provádět triky. Soutěže zahrnují závody, trickové soutěže a další.

  3. Triky a kombinace: Hra umožňuje hráčům provádět různé triky a kombinace, které mohou být vykonávány během jízdy, včetně grinds, flips, spins a dalších akrobatických pohybů.

  4. Level design: "Dave Mirra Freestyle BMX 2" nabízí různé areály a levely, které hráči mohou prozkoumávat a objevovat, přičemž každý level má své vlastní jedinečné vlastnosti a možnosti triků.

  5. Grafika a zvuk: Hra má solidní 3D grafiku s důrazem na detaily okolního prostředí a animace BMX jezdců. Zvukové efekty doplňují atmosféru a dynamiku závodů a trikování.

  6. Multiplayer: "Dave Mirra Freestyle BMX 2" obsahuje také multiplayer režim, který umožňuje hráčům soutěžit a provádět triky proti sobě.

16 dalších produktů ve stejné kategorii: