• Bazar
  • 1 rok záruka
  • Kompletní

"Conflict: Desert Storm II - Back to Baghdad" je taktická akční hra vyvinutá společností Pivotal Games a vydaná pro PlayStation 2 v roce 2003. Hra se odehrává během války v Zálivu a sleduje speciální jednotku Delta Force a britské SAS během jejich misí v Iráku.

Klíčové vlastnosti hry "Conflict: Desert Storm II - Back to Baghdad":

  1. Herní režimy: Hra nabízí singleplayer režim, kde hráči mohou řídit čtyři členy týmu (Bradley, Foley, Connors, a Jones) a plnit různé mise a úkoly za nepřátelskými liniemi.

  2. Taktický přístup: Hra klade důraz na taktiku a spolupráci mezi členy týmu. Hráči musí strategicky využívat prostředí a plánovat útoky, aby dosáhli cílů mise.

  3. Různorodost misí: Hra zahrnuje širokou škálu misí, včetně záchraných operací, sabotážních útoků, průzkumu a dalších úkolů, které reflektují různé aspekty moderního vojenského konfliktu.

  4. Zbraně a vybavení: Hráči mají k dispozici různé druhy zbraní a vybavení, které mohou používat a upgradovat během hry, včetně pušek, granátů, a dalšího vojenského vybavení.

  5. Grafika a zvuk: Hra nabízí realistickou 3D grafiku, která zachycuje pouštní prostředí a detaily vojenských zařízení a vozidel. Zvukové efekty přispívají k atmosféře války a akčního prostředí.

  6. Multiplayer: Kromě singleplayer režimu, hra také obsahuje možnost multiplayeru, kde hráči mohou spolupracovat ve stejném týmu nebo soutěžit proti sobě v různých herních módech.

16 dalších produktů ve stejné kategorii: