• Bazar
  • 1 rok záruka
  • Kompletní

"Conflict: Global Storm" je taktická akční hra vydaná pro PlayStation 2 v roce 2005, která se zaměřuje na moderní vojenské operace a speciální jednotky. Hra je součástí série "Conflict" a nabízí hráčům možnost řídit tým vojáků v různých bojových situacích po celém světě.

Klíčové vlastnosti hry "Conflict: Global Storm":

  1. Herní režimy: Hra obsahuje singleplayer režim, kde hráči přebírají kontrolu nad čtyřmi členy elitní speciální jednotky (členové týmu Alpha) a plní různé mise a úkoly, včetně záchraných operací, sabotážních misí a bojů proti teroristům.

  2. Taktický přístup: "Conflict: Global Storm" klade důraz na taktiku a spolupráci mezi členy týmu. Hráči musí strategicky plánovat útoky, využívat prostředí a koordinovat různé schopnosti svých jednotlivých členů týmu.

  3. Různorodost prostředí: Hra zahrnuje širokou škálu lokací po celém světě, včetně městských oblastí, džunglí a arktických prostředí, což přináší rozmanitost a výzvy v každé misi.

  4. Vybavení a zbraně: Hráči mají k dispozici různé typy zbraní a vojenského vybavení, které mohou používat a upgradovat během hry, včetně pušek, granátů, taktických vybavení a vozidel.

  5. Grafika a zvuk: Hra nabízí realistickou 3D grafiku s detailně zpracovanými prostředími a postavami. Zvukový design zahrnuje autentické zvuky zbraní, hlasů postav a atmosférickou hudbu, která přispívá k intenzitě bojových situací.

  6. Multiplayer: Kromě singleplayer režimu hra také podporuje multiplayer, kde hráči mohou spolupracovat ve stejném týmu nebo soutěžit proti sobě v různých herních módech.

16 dalších produktů ve stejné kategorii: