• Bazar
  • 1 rok záruka
  • Kompletní

Tom Clancy's Splinter Cell: Double Agent (PS2)

Žánr: Akční stealth
Vývojář: Ubisoft
Vydavatel: Ubisoft
Platforma: PlayStation 2
Datum vydání: 2006

Popis:

Tom Clancy's Splinter Cell: Double Agent je čtvrtým dílem v populární stealth akční sérii Splinter Cell, kde se hráči vžijí do role tajného agenta Sama Fishera. Hra přináší zcela nový příběh a mechaniku dvojitého agenta, která přidává nové vrstvy do strategického a taktického přístupu k misím. Hra byla vyvinuta speciálně pro PlayStation 2, což znamená, že se její obsah a hratelnost mohou lišit od verzí pro jiné platformy.

Hlavní rysy:

  1. Dvojí role: Hráči musí balancovat mezi dvěma rolemi - agenta NSA a člena teroristické organizace. Každé rozhodnutí může ovlivnit vztahy s oběma stranami a vést k různým koncům hry.
  2. Morální dilemata: Hra přináší řadu morálních rozhodnutí, která ovlivňují příběh i hratelnost. Hráči musí pečlivě volit mezi loajalitou k NSA a nutností udržovat si důvěru teroristů.
  3. Rozmanité mise: Hráči se podívají na různá místa po celém světě, včetně Afriky, Ameriky a Asie, kde plní různé úkoly jako sabotáže, únosy a špionáž.
  4. Taktický stealth: Hra klade důraz na tichý a strategický postup, kdy hráči musí využívat stíny, maskování a různé nástroje k překonávání překážek a eliminaci nepřátel.
  5. Zbraně a vybavení: Sam Fisher má k dispozici širokou škálu zbraní a vybavení, včetně jeho ikonických brýlí s nočním viděním, tichých pistolí a různých gadgetů pro hackování a odstraňování nepřátel.
  6. Grafické zpracování: Verze pro PlayStation 2 je optimalizována pro tuto platformu, s vylepšenými texturami a efekty přizpůsobenými pro možnosti konzole.

16 dalších produktů ve stejné kategorii: