• 1 rok záruka
  • Bazar
  • Kompletní

International Cue Club (PS2)

Žánr: Simulátor kulečníku
Vývojář: Midas Interactive Entertainment
Vydavatel: Midas Interactive Entertainment
Platforma: PlayStation 2
Datum vydání: 2001

Popis:

International Cue Club, také známý jako Cue Club v některých regionech, je realistický simulátor kulečníku určený pro PlayStation 2. Hra se zaměřuje na poskytování autentického zážitku z hraní různých typů kulečníkových her s důrazem na realistickou fyziku koulí a detailní grafiku.

Hlavní rysy:

  1. Široká škála herních módů: Hra nabízí mnoho různých herních režimů, včetně klasického 8-ball, 9-ball, snookeru, a dalších variant kulečníku. Hráči si mohou vybrat mezi jednotlivými hrami podle svých preferencí.
  2. Realistická fyzika: Detailní a přesná fyzika koulí zajišťuje autentický zážitek, kde každý úder a odraz odpovídá skutečnému chování kulečníkových koulí.
  3. Různé prostředí: Hráči mohou hrát v různých virtuálních prostředích, jako jsou stylové kulečníkové bary, kluby a turnajové místnosti, což přidává na atmosféře hry.
  4. Multiplayer mód: Hra podporuje režim pro více hráčů, takže si mohou hráči vyzkoušet své dovednosti proti přátelům nebo rodině na jedné konzoli.
  5. Kariérní mód: Hráči mohou postupovat ve své kariéře kulečníkového hráče, vyhrávat turnaje, získávat trofeje a vylepšovat své dovednosti.
  6. Přizpůsobení: Možnost přizpůsobení hry, jako je výběr různých tág, stolů a dalších herních prvků, což umožňuje hráčům upravit si zážitek podle svých představ.
  7. Tréninkový režim: Hráči mají možnost trénovat a zlepšovat své dovednosti v tréninkovém režimu, kde mohou experimentovat s různými údery a taktikami bez tlaku soutěže.

16 dalších produktů ve stejné kategorii: