• 1 rok záruka
  • Bazar
  • Kompletní

FIFA Football 2005 (PS2)

Žánr: Sportovní (fotbal) Vývojář: EA Canada Vydavatel: Electronic Arts Platforma: PlayStation 2 Datum vydání: Říjen 2004

Popis:

FIFA Football 2005 je jedenáctým dílem v dlouhodobé a oblíbené sérii fotbalových simulátorů od společnosti Electronic Arts. Tato hra přináší vylepšenou grafiku, realističtější fyziku a nové herní režimy, které poskytují hlubší a autentičtější zážitek z hraní fotbalu. FIFA 2005 se zaměřuje na kontrolu míče a plynulost hry, což hráčům umožňuje lepší ovládání nad každým pohybem a úderem.

Hlavní rysy:

  1. First Touch Control: Tato funkce umožňuje hráčům přesnější a plynulejší ovládání míče, což přispívá k realističtějšímu zážitku z hry. Hráči mohou jemně zpracovat míč a reagovat na situace na hřišti s větší přesností.
  2. Kariérní mód: Vylepšený kariérní mód umožňuje hráčům vést svůj tým k úspěchu po několik sezón, s možností správy hráčských přestupů, tréninku a taktiky.
  3. Rozšířená nabídka lig a týmů: FIFA 2005 zahrnuje více než 350 oficiálních týmů a 20 lig z celého světa, což hráčům poskytuje široký výběr pro výběr oblíbeného týmu a soutěže.
  4. Grafická vylepšení: Hra přináší detailnější modely hráčů, realističtější stadiony a vylepšené animace, které přispívají k autentickému zážitku z fotbalu.
  5. Online hraní: FIFA 2005 umožňuje hráčům soutěžit proti ostatním hráčům po celém světě prostřednictvím online režimu, což zvyšuje konkurenceschopnost a dlouhověkost hry.
  6. Zvuková stránka: Hra obsahuje komentáře od známých sportovních komentátorů, autentické zvuky stadionů a hymny týmů, což přispívá k celkové atmosféře zápasů.

16 dalších produktů ve stejné kategorii: