• 1 rok záruka
  • Bazar
  • Kompletní

Tom Clancy's Rainbow Six 3 (PS2)

Žánr: Taktická akční střílečka
Vývojář: Ubisoft Montreal
Vydavatel: Ubisoft
Platforma: PlayStation 2
Datum vydání: Listopad 2003

Popis:

Tom Clancy's Rainbow Six 3 je taktická akční střílečka, která se zaměřuje na realistické situace speciálních jednotek a strategické plánování. Hra je založena na knihách Toma Clancyho a nabízí hráčům možnost řídit elitní jednotky Rainbow Six při plnění různých misí po celém světě.

Hlavní rysy:

  1. Taktické plánování: Hra klade důraz na taktiku a strategické plánování misí, kde hráči mohou koordinovat útoky, plánovat postupy a využívat různé taktické manévry.
  2. Různé typy misí: Hráči se účastní různých typů misí, včetně záchraných operací, odstraňování rukojmí, eliminace teroristů a dalších speciálních úkolů.
  3. Rozmanité prostředí: Hra nabízí různé prostředí po celém světě, od městských komplexů až po odlehlé a exotické lokace.
  4. Hluboký multiplayer: Možnost hrát multiplayer až pro 16 hráčů, kde se závody a taktické scénáře prolínají ve více hráčských módech.
  5. Autentické vybavení a technologie: Hra obsahuje autentické zbraně, vybavení a technologie používané speciálními jednotkami ve skutečném světě.

16 dalších produktů ve stejné kategorii: