• 1 rok záruka
  • Bazar
  • Kompletní

"Midnight Club II" je závodní videohra vyvinutá společností Rockstar San Diego a vydaná pro PlayStation 2 v roce 2003. Tato hra je druhým dílem v sérii "Midnight Club" a je známá svou otevřenou světovou mapou, rychlými závody ve městě a možností přizpůsobení vozidel.

Klíčové vlastnosti hry "Midnight Club II":

  1. Otevřený svět: Hra se odehrává v otevřeném městském prostředí, kde hráči mohou volně prozkoumávat různé části města a účastnit se různých typů závodů.

  2. Různorodost vozidel: Hráči mají možnost volby mezi různými typy vozidel, včetně sportovních aut, motorek a exotických vozů, které lze v průběhu hry odemykat.

  3. Rychlá závodní akce: Hra se zaměřuje na rychlé závody s ostatními jezdci ve městě, kde je důležité mít rychlostní reflexy a schopnost dobře ovládat své vozidlo.

  4. Přizpůsobení vozidel: Hráči mohou přizpůsobit svá vozidla pomocí různých vylepšení a úprav, které ovlivňují výkon vozidla a vzhled.

  5. Online multiplayer: Hra nabízí možnost hraní online multiplayeru, kde hráči mohou soutěžit s ostatními hráči po celém světě.

  6. Grafika a zvuk: "Midnight Club II" nabízí pro svou dobu pokročilou grafiku a detailní městská prostředí, doplněná o odpovídající soundtrack, který podporuje atmosféru rychlých závodů.

16 dalších produktů ve stejné kategorii: