• 1 rok záruka
  • Bazar
  • Bez manuálu

Spider-Man 3 pro PlayStation 2 je akční hra založená na filmu stejného názvu a komiksovém univerzu Marvel Comics. Tato hra staví na předchozích dílech série a přináší hráčům další dobrodružství s pavoučím mužem v otevřeném světě New Yorku.

Hlavní rysy:

  1. Otevřený svět New Yorku: Hra umožňuje hráčům volně prozkoumávat rozsáhlé prostředí New Yorku, zahrnující známé lokality a oblasti z filmu a komiksů.

  2. Pavoučí schopnosti: Spider-Man využívá své unikátní schopnosti, včetně lezení po stěnách, vystřelování pavučin a bojových akrobatických technik.

  3. Hlavní a vedlejší mise: Hráči se zapojují do hlavního příběhu, který sleduje události z filmu Spider-Man 3, a mohou také splnit různé vedlejší mise a úkoly, které nabízejí různé výzvy a odměny.

  4. Superpadouši: V hře se setkáváte s různými superpadouchy známými z komiksových příběhů, včetně Venom, Sandman a dalších.

  5. Grafika a zvuk: Optimalizovaná pro PlayStation 2 s detailní grafikou a animacemi postav, doplněná odpovídajícím zvukovým designem, který přispívá k ponoření do světa Spider-Mana.

16 dalších produktů ve stejné kategorii: