• Bazar
  • 1 rok záruka
  • Bez krabice a manuálu

The Matrix: Path of Neo pro PlayStation 2 je akční hra, která se odehrává ve světě Matrix a umožňuje hráčům převzít roli Neo, hlavního protagonisty filmové série Matrix. Tato hra se zaměřuje na rozvoj Neo jako výjimečného bojovníka a jeho cestu k osvobození lidstva od strojů.

Hlavní rysy:

  1. Příběh: Hra sleduje události filmové série Matrix, ale hráči mají možnost ovlivňovat průběh příběhu a vykonávat klíčové momenty z filmů. Děj pokračuje až po události třetího filmu Matrix Revolutions.

  2. Akční boje: Path of Neo nabízí různorodé bojové scény a souboje, které jsou inspirovány stylizovanými akčními sekvencemi filmů. Hráči mohou využívat různé bojové techniky, včetně kung-fu a speciálních schopností Nea.

  3. Bullet Time: Jako v předchozí hře Enter the Matrix, i tady je k dispozici Bullet Time, což umožňuje hráčům zpomalit čas během bojů a provádět efektní údery a komba.

  4. Interakce s prostředím: Hráči mohou interagovat s prostředím a využívat ho k vytváření strategií a úniků při bojích s nepřáteli.

  5. Vývoj postavy: Hra umožňuje hráčům vylepšovat schopnosti a dovednosti Nea, což jim umožňuje přizpůsobit si styl boje podle svých preferencí.

16 dalších produktů ve stejné kategorii: