• Bazar
  • 1 rok záruka
  • Kompletní

"Pro Evolution Soccer 4" (známá také jako PES 4) je fotbalová simulace vyvinutá společností Konami a vydaná pro PlayStation 2. Tato hra je součástí populární série Pro Evolution Soccer (PES), která se zaměřuje na realistické zážitky z fotbalu s důrazem na hratelnost a autenticitu.

Klíčové vlastnosti hry:

  1. Realistická hratelnost: PES 4 nabízí pokročilou hratelnost, která se snaží co nejvíce simulovat reálné fotbalové situace, včetně ovládání hráčů, pohybu míče a strategických taktik.

  2. Licencované týmy a ligy: Hra obsahuje širokou škálu licencovaných týmů a lig z celého světa, což zahrnuje reálné hráče, dresy a stadiony.

  3. Herní režimy: K dispozici jsou různé herní režimy, včetně kariérního módu, kde hráči mohou spravovat svůj tým, soutěžit v lize a pohárech, a multiplayerového režimu pro zápasy s ostatními hráči.

  4. Vylepšená grafika: PES 4 na PlayStation 2 přináší vylepšenou grafiku oproti předchozím verzím, s detailnějšími modely hráčů, realistickými animacemi a prostředími.

  5. Nové funkce: Hra přináší nové herní prvky a technologie, včetně lepší umělé inteligence (AI) hráčů, vylepšeného fyzikálního modelu a možností přizpůsobení taktik a strategií týmu.

16 dalších produktů ve stejné kategorii: