• Bazar
  • 1 rok záruka
  • Kompletní

True Crime: Streets of LA Platinum (PS2)

Žánr: Akční adventura
Vývojář: Luxoflux
Vydavatel: Activision
Platforma: PlayStation 2
Datum vydání: 2004

Popis:

"True Crime: Streets of LA" je akční adventura umístěná do moderního Los Angeles, kde hráči přebírají roli detektiva Nicka Kanga, který bojuje proti zločinu a korupci ve městě. Hra kombinuje prvky střílečky a bojových scén s průzkumem otevřeného světa města.

Hlavní rysy:

  1. Příběhová kampaň: Hráči sledují příběh detektiva Nicka Kanga, který se snaží vyřešit různé zločiny a bojovat proti korupci ve městě Los Angeles.

  2. Hratelnost: Hra nabízí otevřený svět Los Angeles, kde hráči mohou volně prozkoumávat různé čtvrti, plnit hlavní a vedlejší mise a interagovat s různými postavami.

  3. Bojový systém: Bojové scény kombinují různé bojové styly a střelbu, které hráči mohou použít při konfrontaci s nepřáteli a zločinci.

  4. Rozhodování: Hra obsahuje možnost rozhodování, které může ovlivnit průběh příběhu a konec hry, v závislosti na akcích a rozhodnutích hráče.

  5. Grafika a zvuk: Optimalizované pro PlayStation 2, hra nabízí detailní grafiku Los Angeles a autentické zvuky městského prostředí, což přispívá k atmosféře a realismu hry.

16 dalších produktů ve stejné kategorii: