• Bazar
  • 1 rok záruka
  • Kompletní

"Air Conflicts: Pacific Carriers" je letecká bojová hra vyvinutá společností Games Farm a vydaná společností bitComposer Games. Tato hra je dostupná pro platformy PlayStation 3, Xbox 360 a Microsoft Windows. Zde je podrobný popis hry v češtině:

Popis hry "Air Conflicts: Pacific Carriers" pro PS3:

Žánr: Letecká bojová simulace

Vývojář: Games Farm

Vydavatel: bitComposer Games

Platformy: PlayStation 3, Xbox 360, Microsoft Windows

Datum vydání: 2012

Herní režimy: Single-player, Multiplayer

Příběh a herní prostředí: "Air Conflicts: Pacific Carriers" vás zavede do bouřlivých vod a oblohy Tichého oceánu během druhé světové války. Hra nabízí možnost prožít příběh z pohledu dvou různých stran konfliktu – námořnictva Spojených států a císařského námořnictva Japonska. Každá kampaň vás provede klíčovými bitvami a misemi, které byly pro obě strany zásadní.

Herní mechanismy a prvky:

  • Historické mise: Hráči se mohou účastnit historických bitev, jako jsou útok na Pearl Harbor, bitva o Midway, či bitva u Guadalcanalu.
  • Letadlové lodě: Hra zdůrazňuje význam letadlových lodí jako hlavních strategických jednotek. Hráči mohou kontrolovat nejen letadla, ale také řídit operace z paluby letadlových lodí.
  • Různé typy letadel: K dispozici jsou různé typy letadel, včetně stíhaček, bombardérů a torpédových letadel, které byly v té době používány.
  • Vylepšování a strategie: Hráči mohou vylepšovat své letouny a taktiku na základě získaných zkušeností a úspěchů v misích.

Grafika a zvuk: Hra je známá svým detailním grafickým zpracováním a autentickými zvukovými efekty, které přispívají k realistickému zážitku z bojů v druhé světové válce. Vizuální efekty, jako jsou exploze a poškození letadel, jsou pečlivě zpracovány, aby poskytly co nejvěrnější zážitek.

Multiplayer: Vedle single-player kampaní hra nabízí i multiplayerové režimy, kde hráči mohou soupeřit proti sobě v různých leteckých bitvách, čímž se zvyšuje znovuhratelnost a dlouhodobá atraktivita hry.

16 dalších produktů ve stejné kategorii: