• Bazar
  • 1 rok záruka
  • Bez manuálu

Heavy Rain Move Edition pro PlayStation 3 je speciální verze této známé interaktivní dramatické hry, která využívá pohybový ovladač PlayStation Move. Tato edice nabízí hráčům ještě intenzivnější a pohlcující zážitek díky možnosti ovládat akce ve hře pomocí pohybových gest.

Hlavní rysy Heavy Rain Move Edition:

  1. Podpora pohybového ovladače PlayStation Move: Hra využívá unikátní ovládání, které umožňuje hráčům interagovat s prostředím a provádět akce pomocí pohybových gest. To zahrnuje například otevírání dveří, bojové scény nebo složité manipulace s objekty.

  2. Exkluzivní obsah a funkcionalita: Move Edition může obsahovat speciální obsah nebo funkce, které nejsou k dispozici v běžné verzi hry. To může zahrnovat nové scény, bonusy nebo optimalizované ovládání pro pohybový ovladač.

  3. Zlepšené ovládání a imerzivní zážitek: Díky možnosti ovládat akce pomocí pohybových gest je hráčům umožněno ponořit se do příběhu a prožívat dramatické momenty ještě intenzivněji. Pohybové ovládání přináší nový rozměr interakce a realismu do hraní.

  4. Jedinečné herní scény a akce: Hra nabízí různé typy her, které vyžadují rychlost a pozornost.

16 dalších produktů ve stejné kategorii: