• Bazar
  • 1 rok záruka
  • Kompletní

"Borderlands" pro PlayStation 3 je akční RPG vyvinuté společností Gearbox Software a publikované 2K Games. Hra se vyznačuje unikátním kombinováním prvky střílečky z první osoby s RPG prvky a výrazným vizuálním stylem, který kombinuje komiksový vzhled s postapokalyptickým světem.

Hlavní rysy:

  1. Otevřený svět: Hra se odehrává na fiktivní planetě Pandora, která je rozdělena do různých oblastí s různými prostředími a misemi k dokončení. Hráči mohou prozkoumávat svět, plnit úkoly a sbírat kořist.

  2. Herní postavy: Hráči si mohou vybrat jednu z několika herních postav, zvaných Vault Hunters, každá s vlastními schopnostmi a dovednostmi. Každá postava se specializuje na určité typy zbraní a herní styl.

  3. Looter-Shooter: "Borderlands" je známý jako "looter-shooter", což znamená, že hráči sbírají velké množství zbraní, výbavy a dalšího vybavení ze zabitých nepřátel nebo skříní. Zbraně se liší v typu, úrovni a zvláštních vlastnostech, což dává hráčům možnost experimentovat a optimalizovat své vybavení.

  4. Kooperativní hraní: Hra podporuje až čtyři hráče v kooperativním režimu, kde mohou spolupracovat na plnění misí, bojovat proti nepřátelům a sbírat kořist. Každý hráč má své vlastní cíle a odměny, což podporuje spolupráci a strategické plánování.

  5. Humor a styl: "Borderlands" se vyznačuje svým vtipným a excentrickým stylem, který zahrnuje absurdní postavy, dialogy a situace. Vizuální styl hry je inspirován komiksovým uměním, což přispívá k jedinečnému estetickému dojmu.

16 dalších produktů ve stejné kategorii: